Хүнсний химийн шинжилгээний аргууд

664.07
Ө 83
Өнөрсайхан С.
          Хүнсний химийн шинжилгээний аргууд Хян. С. Хүрэлбаатар - 2 дахь хэвлэл .- УБ.: BCI ХГ, 2011 .- 140х., Хүснэгт, томъёо, схем 25 см. -ISBN 978-9992-964391 .: 15000
- Хүсний эрүүл ахуй, хүнсний хими, хүнсний технологи, хоол судлалын чиглэлээр суралцаж буй оюутнууд, эрдэм шинжилгээ хүнсний үйлдвэр, аж ахуйн газрын лабораторийн ажилтнууд зориулав

Номзүй х.139

Химийн лабораторид ажиллах аюулгүй ажиллагааны дүрэм Хүнсний бүтээгдэхүүний найрлагыг бүрдүүлэгч үндсэн нэгдлүүд, тэдгээрийг тодорхойлох аргууд Зарим нэр төрлийн хүнсний бүтээгдэхүүний чанарыг шалгах эрүүл ахуйн магадлан шинжилгээний аргууд Мах, хиам бүтэглэхүүний шинжлэх эрүүл ахуйг шинжилгээ Сүүг шинжлэх эрүүл ахуйг шинжилгээ Хүсний тосыг шинжлэх эрүүл ахуйн химийн шинжилгээ Гурилыг шинжлэх эрүүл ахуйн шинжилгээ Хүнсниы сав баглаа боодлыг шинжлэх эрүүл ахунй шинжилгээ ХАА гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүнд хийгдэх ариун цэврийн шинжилгээний аргууд

Худалдаж авсан

Хүнсний аюулгүй байдал Хүнсний бүтээгдэхүүнийг шинжлэх Хүнсний химийн найрлага

664.07 / Ө 83
© МУБИС-ийн номын сан | СБД, VIII хороо, Бага тойруу-14, Улаанбаатар хот, Мэйл хаяг: library@msue.edu.mn
Нүүр хуудас | Журам | Номын сангийн сайт | Фэйсбүүк хуудас Утас: 976-77775115-1077