MARC details
000 -LEADER |
fixed length control field |
02543nam a22002537a 4500 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
MN-UlMNUE |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION |
control field |
20190515160047.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
190515b2015 mp ||||| |||| 00| 0 mon d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER |
International Standard Book Number |
978-99973-71-53-9 |
Terms of availability |
10000 |
037 ## - SOURCE OF ACQUISITION |
Source of stock number/acquisition |
Худалдаж авсан |
040 ## - CATALOGING SOURCE |
Transcribing agency |
МУБИС |
041 ## - LANGUAGE CODE |
Language code of text/sound track or separate title |
|
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER |
Edition number |
21 |
Classification number |
572 |
Item number |
Д 121 |
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Даваадорж Б. |
245 ## - TITLE STATEMENT |
Title |
Хүнсний микробиологи |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Place of publication, distribution, etc. |
УБ |
Date of publication, distribution, etc. |
2015 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
235х. |
Other physical details |
Фото, схем, график |
Dimensions |
24см |
500 ## - GENERAL NOTE |
General note |
Энэхүү ном нь хүнсний микробиологийн талаарх мэдлэг эзэмшсэн байх шаардлага тавигддаг хоол хүнс үйлдвэрлэл, анагаах ухаан, ариун цэвэр эрүүл ахуй, байгаль экологи, хөдөө аж ахуй, микробиологи ба биотехнологийн чиглэлээр суралцаж буй оюутан, суралцагчид болон эдгээр салбарт ажиллагсдад зориулагдсан юм: |
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE |
Formatted contents note |
Энэхүү ном нь хүнсний микробиологийн талаарх мэдлэг эзэмшсэн байх шаардлага тавигддаг хоол хүнс үйлдвэрлэл, анагаах ухаан, ариун цэвэр эрүүл ахуй, байгаль экологи, хөдөө аж ахуй, микробиологи ба биотехнологийн чиглэлээр суралцаж буй оюутан, суралцагчид болон эдгээр салбарт ажиллагсдад зориулагдсан юм: |
Title |
Микробын эсийн бүтэц зохион байгуулалт |
-- |
Микробыг нэрлэх, ангилах ба тодорхойлох |
-- |
Микробын эс ба популяци |
-- |
Микробын хоол тэжээл ба өсгөвөрлөлт |
-- |
Микробын өсөлт, үржилд нөлөөлөх хүчин зүйлс |
-- |
Микробын эс ба популяцийг устгах |
-- |
Хоол хүнсний бүтээгдэхүүн муудаж гэмтэх |
-- |
Хоол хүнсээр дамжих өвчин ба хоолны хордлого |
-- |
Исгэлтийн бүтээгдэхүүн |
-- |
Хүнсний аюулгүй байдал ба микробиологийн үзүүлэлт |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED |
Uncontrolled term |
Микроб |
|
Uncontrolled term |
Хүнсний аюулгүй байдал |
|
Uncontrolled term |
Исгэлтийн бүтээгдэхүүн |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
Dewey Decimal Classification |
Koha item type |
Ном, сурах бичиг |