000 | 01397nam a22003257a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | MN-UlMNUE | ||
005 | 20210401070736.0 | ||
008 | 180814120114b mp ||||| |||| 00| 0 mon d | ||
020 | _c5000 | ||
040 | _cМУБИС | ||
041 | _amon | ||
082 | _221 | ||
082 | _a540 | ||
082 | _bО-634 | ||
100 | _aОюундэлгэр Б. | ||
110 | _aМУБИС | ||
245 | 0 |
_aЗарим ундаа жүүсний орц найрлага дахь E 100-182 нэмэлтэд хийсэн анализ. Магистрын бүтээл _cУдирд. Д. Бадамханд; шүүмж. Д. Наранчимэг |
|
250 | _a0 | ||
260 |
_c2011 _aУлаанбаатар |
||
300 |
_a51х. _bСхем, График, Хүснэгт |
||
490 | _v0 | ||
504 | _aНомзүй х.50 | ||
505 |
_tАмтат ундаа үйлдвэрлэх технологи _tСудалгаанд ашигласан арга зүй |
||
653 | _aТүүхий эдийг үйлдвэрлэлд бэлтгэх | ||
653 | _aХийжүүлсэн ундаа үйлдвэрлэх | ||
653 | _aХүнсний нэмэлтүүд | ||
653 | _aБудагч бодисууд | ||
856 |
_uhttps://msuemn.sharepoint.com/:b:/s/lib/EQChi5I7PVdMpg0pO7aEu-UBW4n-LYMOLMinG8Y4rQpONQ?e=FYzrhY _yhttps://msuemn.sharepoint.com/:b:/s/lib/EQChi5I7PVdMpg0pO7aEu-UBW4n-LYMOLMinG8Y4rQpONQ?e=FYzrhY |
||
942 |
_2ddc _cMAG |
||
999 |
_c4282 _d4282 |