000 01397nam a22003257a 4500
003 MN-UlMNUE
005 20210401070736.0
008 180814120114b mp ||||| |||| 00| 0 mon d
020 _c5000
040 _cМУБИС
041 _amon
082 _221
082 _a540
082 _bО-634
100 _aОюундэлгэр Б.
110 _aМУБИС
245 0 _aЗарим ундаа жүүсний орц найрлага дахь E 100-182 нэмэлтэд хийсэн анализ. Магистрын бүтээл
_cУдирд. Д. Бадамханд; шүүмж. Д. Наранчимэг
250 _a0
260 _c2011
_aУлаанбаатар
300 _a51х.
_bСхем, График, Хүснэгт
490 _v0
504 _aНомзүй х.50
505 _tАмтат ундаа үйлдвэрлэх технологи
_tСудалгаанд ашигласан арга зүй
653 _aТүүхий эдийг үйлдвэрлэлд бэлтгэх
653 _aХийжүүлсэн ундаа үйлдвэрлэх
653 _aХүнсний нэмэлтүүд
653 _aБудагч бодисууд
856 _uhttps://msuemn.sharepoint.com/:b:/s/lib/EQChi5I7PVdMpg0pO7aEu-UBW4n-LYMOLMinG8Y4rQpONQ?e=FYzrhY
_yhttps://msuemn.sharepoint.com/:b:/s/lib/EQChi5I7PVdMpg0pO7aEu-UBW4n-LYMOLMinG8Y4rQpONQ?e=FYzrhY
942 _2ddc
_cMAG
999 _c4282
_d4282